Gul vintageklänning

Här kommer en outfit-bild med min gula vintageklänning som jag fyndade för någon vecka sedan. Jag har blivit mer och mer kär i vintage på sistone. Inte för samlarvärdet, utan mest för känslan när man har på sig plagget. Tyngden i tyget är något helt annat än dagens tunna bomullsklänningar. 
 
 
Jag bara älskar att klänningen har en liten bolero som passar till. Och detaljerna är helt fantastiska! De små blommönstrena i tyget, fickorna och sömmarna på de rätta ställena. 
 
 
Gult och rosa är förresten en favoritkombination från och med nu. Med röda läppar till såklart! 
 
 
Klänning med bolero från Lisa Larsson Second Hand, ballerinas från New Look och rosörhängen från Kitsch.se
 
Translation: My new vintage dress! Click on the Google translate bar. 

11 reaktion på “Gul vintageklänning

 1. Lisa

  JAG BARA ÄLSKAR DIN BLOGG!!!!!!!!!!!!!! Den är skit cool och jag bara älskar ditt leende!! <3 <3

  Svara
 2. Candy Dollheart

  Men ooooh vad fin klänning! Hålbroderierna är helt underbara:) Och färgkombinationen rosa och gul likaså, en av mina favoriter mer:)

  Sv1:Ahaaa.. Haha ja den lilla världen alltså.. Oh men då får jag nog faktiskt ta och läsa dem, kan tänka mig att de har många element jag söker efter i sommarläsning:)

  Sv2: Oh! Det är fiiiint där, förstår att man vill ha lantställe där:) Väldigt idylliskt! Kanske inte under tennisveckorna dock heheeeh.. Eller vad vet jag, det kanske det är, det märker jag nästa vecka när jag skall dit under just tennisveckorna.. ;)

  Svara

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>