Kjol från Sivletto och smycken från Eembla!

När jag och Kristofer gick på dejt så fick min nya kjol från Sivletto följa med. Som jag älskar den! 
 
 
Kanske årets bästa köp. Fint pepitarutigt tyg, perfekt knälängd och inte heller konstiga sprund eller resår eller annat som gör att volangerna i midjan framträder mer. Nu får magen puta precis som den vill och det syns inte ens! 
 
 
Utbredd på golvet så ser den ut som en triangel av tyg, vilket gillas skarpt! Jag måste nästan tillbaka till Sivletto och köpa en till av samma märke. Så mycket gillar jag den. Önskar att den kom i svart också (vilket den tyvärr inte gör). Har varit på jakt efter en fin cirkelkjol i femtiotalssnitt hur länge som helst, vet du någon så hojta gärna. 
 
 
Jag hade fått hem ett paket från fina Eembla med ankarsmycken som såklart åkte på. 
 
 
Också nya favoriter! Speciellt örhängena som ser sådär lyxigt retro-tunga ut men i verkligheten är lätta som en fjäder. Älskar även prickigt. Och ankare. Behöver jag säga mer? 
 
Till slut kom Kristofer och tyckte att jag borde sluta fota och att vi skulle åka iväg på vår 2-årsdejt. 
 
 
Hej hej! 
 
Bandana second hand, skjorta omsydd från H&M, kjol Sivletto och smycken Eembla
 
Translation: Click on the Google translate bar in the menu! 

11 reaktion på “Kjol från Sivletto och smycken från Eembla!

 1. Emma

  Vad är det för märke på kjolen? Hitta den inte på hemsidan. Kan hända att jag blivit tillfälligt blind också. :p

  Svara
  1. Retrolover

   Jag skrev till Sivletto och fick svar att det är ett helt nytt märke, Blackboard, som tyvärr bara finns i butik än så länge. Så om du har vägarna förbi Stockholm så kan du köpa! Annars kan du kanske mejla dem och få lite mer info.

   Svara
 2. Johanna

  Tjusig kjol! :)
  Collectif har fina cirkelkjolar. Jag har deras Liesel circle skirt i både rött och svart. Den har även avtagbara hängslen.

  Svara
  1. Retrolover

   Tack för tips! Hur är Collectifs kjol i midjan? Det var det jag älskade med den här modellen, att den inte var rynkad runt midjan utan mer ser ut som en jättestor trekant när man lägger ut den. Inte ett enda insytt sprund eller veck vilket är kanon och skitsvårt att hitta.

   Svara
  1. Retrolover

   Åh! Om du gör det så måste du höra av dig så vi kan ta vår fika. Vill så gärna träffa dig in person!

   Svara
 3. Johanna

  Hej! Sorry för sent svar, men jag var tvungen att se efter på mina kjolar hur de är sydda. Så vitt jag kan se är det inga insydda veck eller sprund, bara sidosömmarna. :) det är en jäkla massa tyg i kjolen helt enkelt.

  Svara

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>