Min nya sailorklänning

Nu frågar ni er säkert ”behöver hon EN TILL?” och svaret är såklart att jag behöver hur många som helst. Jag pratar förstås om sailorklänningar. Älskarom! Har väl sisådär ett par stycken redan, men den här sitter fint till samlingen. 
 
Förutom den vita klänningen med de röda knapparna var det alltså denna jag fyndade den där lördagen när jag shoppade vintage med Emmelita. Lyckan när jag upptäckte denna var enorm! Och så passade den förstås perfekt. Ni ska få se den på snart. 
 
 
Klänning från Beyond Retro
 
Translation: You might ask yourself – did she really need another sailor dress? And yes she did. Oh yes she did. 

2 reaktion på “Min nya sailorklänning

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>