Ny sminkväska

Jag fick pensionera min gamla sminkväska. Som jag älskat den! Jag köpte den för flera år sedan på Urban Outfitters. Ett sånt där köp som känns onödigt dyrt men som gjorde mig glad varje morgon i flera år. Nu är den så söndrig att jag tyvärr fick slänga den till slut. 

Jag fick istället trycka ner det allra nödvändigaste i en svart sminkväska från MakeUpStore. Men den är ju så tråkig att klockorna stannar! Nu letar jag alltså efter en ny. Några tips på var jag kan hitta fina? Kitsch.se har många har jag sett.

 

2 reaktion på “Ny sminkväska

    1. Retrolover

      Åh vad söt du är! Gärna någon som inte bara är svart och slät. Eller man kanske kan hänga på något roligt så den blir lite kul? Pysselidéerna flödar här :)

      Svara

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>