Packar!

Just nu packar jag, torktumlar tvätt och underhåller bebis samtidigt. Vi ska nämligen åka till Skåne idag! Äntligen ska jag få se den vackra västkusten igen. Som jag har längtat. 
 
Ni vet väl att jag är född i Helsingborg? Jag bodde där i ett par år, men har sedan tyvärr förlorat min dialekt (även om jag lurade en tjej på Nyårsafton 2012 – glömmer aldrig hur besviken hon blev när jag började prata 08-dialekt igen haha). Vårt landställe ligger strax utanför Båstad vid en relativt okänd strand. 
 
Nu hoppas jag på fint väder, men inte så fint att vi inte vill lämna landstället. För jag måste ju få gå på loppis, äta en bamseglass på Öresund och promenera i Helsingborg. Nä, jag vet, jag hinner nog inte allt det där på fyra dagar. Men något hinner jag nog. 
 
Min internetuppkoppling är sådär där nere så jag har tidsinställt några inlägg så det ska hända lite här på bloggen. Vi hörs på lördag om inte annat! 
 
 
Translation: I’m going to the southern part of Sweden on a vacation!

5 reaktion på “Packar!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>