Power Big Meet

Det finns en liten chans att jag kan åka till Power Big Meet i Västerås på lördag!

För er som inte vet så är det världens största bilträff med cirka 20.000 bilar. Har själv aldrig varit där så det skulle verkligen vara en upplevelse! Första Power Big Meet-dagen är redan imorgon.

Ska någon fin person som läser min blogg dit?

 

13 reaktion på “Power Big Meet

 1. Emma - Blue Masquerade

  Ja planen va iaf att jag också ska dit över lördagen. Det hänger väl på om någon av de få i sällskapet som har bil och körkort är villiga att köra. Så vi får se om vi lyckas eller inte.
  Har heller aldrig varit där så det vore sjukt kul att åka! :D

  Svara
 2. Kim

  Tyvärr inte i år eftersom jag har en en-månadsbebis, det är svårt att få fast babyskydd i en gammal Cadillac :). Ta med kontanter, ibland kan man köpa fina klänningar inne på utställningsområdet!

  Svara
 3. Malin

  Jag vill så gärna dit!! Bor dock i götet så det blir så fruktansvärt dyrt :( Är jäyye ledsen över det… :(

  Svara
 4. C

  Åker till Big Meet på fredag. Lördagen spenderas i Skultuna på Custom-klubbens träff. MYCKET mindre än Big Meet (å bara customs) men väl värt ett besök om du ändå är i krokarna.
  Blir nog 12e besöket på BM..
  Men så är det när man är ”störd” å åker på träffar mest hela sommaren, å korsar Atlanten för bla Viva =)

  Svara
 5. Eva

  Hoppas du kommer iväg till Power Meet. Jag lovar dig att det är en underbar upplevelse. Först utställningen som är sjukt stor, bilar så långt ögat når på flygfältet och marknadsgatan är nära två kilometer lång sammanlagt. Så ta med pengar, för det finns massor med skojiga saker att köpa. Sen är cruisingen en upplevelse i sig. Västeråsarna går man ur huse, tar med sig campingstolar, kylväskor, grillar, ja till och med parasoller, för att sätta sig efter någon vägkant o kika på alla bilar. Har inte varit där sen 2010 och kommer inte iväg i år heller…jobbar :(

  Svara
 6. Johanna

  PBM är självskrivet i vår sommar kalender, min man åkte ner i går med vår Impala-63:a cupe. Själv tar jag tåget ner i eftermiddag =) när man har barn får man vara lite flexibel så man kan få barnvakt över helgen, då vi alltid har ”vuxen” semester under PBM.

  Ni som aldrig varit dit, det är verkligen en upplevelse, bara att titta på allt folk, för att inte tala om alla bilarna. Minns själv min första gång i V-ås, jag var helt överrumplad att det var så stort.

  Svara
 7. BabyPeaches

  Jag åker dit imorgon och blir där hela helgen!
  Tror dock inte att det blir någon visit på flygfältet tyvärr, min sällskap var inte så taggade på den idén:(

  Hör av dig om du kommer ner :) (Om du har kvar mitt nr alltså, haha!)

  Svara
 8. Emma

  Jag ska till power meet :) släpar med mig min man och tre barn :) Det blir premiär i cruisingträsket för den minsta i skaran. Vi blir där hela lördagen innan vi åker vidare på semester, perfekt! :)

  Svara

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>