Rödprickig klänning och rosa hår

Vem sa att rött och rosa inte passade ihop? Tycker att det passar hur bra som helst!
 
Det enda jag ångrar i efterhand är att jag inte lockade håret, det hade nog varit ännu snyggare. Ska bli bättre på att locka i framtiden, är lite för lat för det mesta. Det blir lätt så när man har världens rakaste hår som man måste använda ett kilo hårspray på för att något ska hända. 
 
 
Jag passade också på att sätta på mig klackarna som bara står i hyllan. Designerskor, handmålade, från Los Angeles. Kommer nog aldrig att gå ut i dem för att de väger 1 kilo styck, men fina är de! 
 
 
Klänning El Bastardo, rosörhängen Kitsch.se och skor från L.A. 
 
Translation: I think red and pink go well together! 

8 reaktion på “Rödprickig klänning och rosa hår

 1. Johanna

  Mitt hår är helt hopplöst att få lockigt om jag inte lägger håret på spolar eller pincurls med läggningsvätska.
  Bästa läggningsvätskan (enligt mig) hittar du på Sivletto.

  Brukar oftast lägga på spolar på morgonen & sen får dom självtorka under en bandana över dagen. Ta loss spolarna, kamma igenom håret med fingrarna alt. borste, forma håret som du vill ha det – klart !

  Svara
  1. Retrolover

   Låter ungefär som mitt hår! Måste också locka över natten för att det ska hålla, men har även haft problem där. Vilken läggningsvätska använder du?

   Svara
  1. Retrolover

   Jag har ju en helt annan hårtyp än dig, men kan rekommendera att använda antingen foam rollers eller pincurls. Finns lite olika tutorials på Youtube som visar hur du gör! Lycka till :)

   Svara

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>