Rutig kjol från Sivletto

Jag är helt hopplöst efter när det gäller mitt bloggande. Det märker ni som följer mig på Instagram. Det går mycket snabbare att uppdatera där helt enkelt. Just nu har jag en lååååång to-do-lista över mitt bloggande, men hellre det än att det saknas inspiration right? 
 
Det här är i alla fall en ny sak i min garderob. Den perfekta rutiga kjolen från Sivletto! Fantastisk vidd på tyget, sitter som ett smäck och förstorar inte heller som många kjolar i samma modell har en tendens att göra. Är helt kär i den och kan inte sluta använda den! Ni ska få se den närmare i veckan, men här kommer en liten bild. 
 
 
Ps. Om ni vill följa mig på Instagram heter jag @retroloverblog där. Ds. 
 
Translation: My new skirt from Sivletto! 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>