Dag 04 – Det här åt jag i dag

Eftersom min stora skräck är alla matbilder som folk lägger upp så bestämde jag mig för att fota den enda måltiden jag verkligen gillar att se på bild – frukost! 
 
Jag älskar frukost! Jag kan äta frukost i timmar när jag väl sätter igång. För att sedan äta en second breakfast några timmar senare. Frukost äter jag två gånger om dagen när jag är på landstället i Skåne också, det enda riktiga målet där är kvällsmaten. (Hett tips om ni vill bjuda på middag i Skåne – säg kvällsmat, annars kommer alla till lunch eftersom lunch heter ”middag” där. Vilket om man tänker efter är totalt logiskt, ni vet, mid-dag, mitten på dagen). 
 
Här har ni dagens frukost. Yoghurt i glas med randigt sugrör, äpple (äter minst ett om dagen, inte för att hålla doktorn borta utan för att det är så galet gott), svart kaffe och två Lingongrova med herrgårdsost och massor av gurka. Mums! 
 

 

Dag 01 – Om mig

Dag 02 – Min stad

Dag 03 – Mina föräldrar

Dag 04 – Det här åt jag i dag

Dag 05 – Vad är kärlek?

Dag 06 – Min dag

Dag 07 – Min bästa vän

Dag 08 – Ett ögonblick

Dag 09 – Min tro

Dag 10 – Det här hade jag på mig i dag

Dag 11 – Mina syskon

Dag 12 – I min handväska

Dag 13 – Den här veckan

Dag 14 – Vad hade jag på mig i dag?

Dag 15 – Mina drömmar

Dag 16 – Något jag skäms över

Dag 17 – Mitt favoritminne

Dag 18 – Min mat

Dag 19 – Detta ångrar jag

Dag 20 – Den här månaden

Dag 21 – Ett annat ögonblick

Dag 22 – Det här upprör mig

Dag 23 – Det här får mig att må bättre

Dag 24 – Det här får mig att gråta

Dag 25 – En första

Dag 26 – Mina rädslor

Dag 27 – Min favoritplats

Dag 28 – Det här saknar jag

Dag 29 – Mina ambitioner

Dag 30 – Det här året

 
Translation: This is the breakfast I had today! 

3 reaktion på “Dag 04 – Det här åt jag i dag

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>