Dag 05 – Vad är kärlek?

Istället för att skriva om kärlek så tänkte jag visa kärlek. Ett sommarvykort på den största kärleken jag någonsin känt från i juli. Jag vann faktiskt en tävling på Emily Dahls blogg nyligen med den här texten: 
 
Vi var på väg ner till Skåne, jag och min nyblivna lilla familj. Min lilla knoddis hade varit så duktig och inte gnällt något alls, men lagom till Halmstad så signalerade han tydligt att han behövde få komma ut och se något annat än bilbaksätet. Vi körde av väg 25, ut på en landsväg. Det var varmt och disigt, en typisk svensk sommarkväll. Rapsfält, solnedgång, skog. Kristofer tog Leo i sin famn och visade honom västkusten för första gången. Jag stod bakom dem och bara skrek “Stå still” och lyfte kameran (tyvärr mobilkameran, men man kan ju inte få allt här i världen). Det här är den bilden. Far och son. De jag älskar mest i hela världen.
 
Det här. Det är kärlek för mig. 
 
 

Dag 01 – Om mig

Dag 02 – Min stad

Dag 03 – Mina föräldrar

Dag 04 – Det här åt jag i dag

Dag 05 – Vad är kärlek?

Dag 06 – Min dag

Dag 07 – Min bästa vän

Dag 08 – Ett ögonblick

Dag 09 – Min tro

Dag 10 – Det här hade jag på mig i dag

Dag 11 – Mina syskon

Dag 12 – I min handväska

Dag 13 – Den här veckan

Dag 14 – Vad hade jag på mig i dag?

Dag 15 – Mina drömmar

Dag 16 – Något jag skäms över

Dag 17 – Mitt favoritminne

Dag 18 – Min mat

Dag 19 – Detta ångrar jag

Dag 20 – Den här månaden

Dag 21 – Ett annat ögonblick

Dag 22 – Det här upprör mig

Dag 23 – Det här får mig att må bättre

Dag 24 – Det här får mig att gråta

Dag 25 – En första

Dag 26 – Mina rädslor

Dag 27 – Min favoritplats

Dag 28 – Det här saknar jag

Dag 29 – Mina ambitioner

Dag 30 – Det här året

Translation: Click on the Google translate bar. 

En reaktion på “Dag 05 – Vad är kärlek?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>