DIY: Rockabilly-cardigan med tygmärken

Nu ska jag visa er världens enklaste DIY! Hur man gör om en ganska vanlig och lite tråkig kofta till en cardigan i rockabilly-stil. 
 
diy rockabilly cardigan
 
Före: skrynklig och lite trött blå kofta från H&M. Riktigt snygga tygmärken från Deathly Cute (som just nu har REA! Dagens tips!) 
 
Jag syr alltid fast mina tygmärken för hand. Dels för att det blir lättast att göra snyggt (symaskinen är otroligt klumpig och då syns det ofta på märkena). Dels för att jag inte tycker om att stryka fast märken, för tänk om jag ändrar mig och vill byta! 
 
Såhär fin blev min rockabilly-cardigan efteråt: 
 
diy rockabilly cardigan
 
Et voila! 
 
diy rockabilly cardigan
 
Short translation: The easiest DIY ever! Transform a cardigan rockabilly-style with patches. The cute swallow patches are from Deathly Cute

11 reaktion på “DIY: Rockabilly-cardigan med tygmärken

  1. mad_rockabilly

    Jag är kurvig o har stor byst, älskar rockabillystilen på kläder men har lite svårt att hitta rockabilly koftor i min storlek – TACK för ett suveränt tips!! Ska köpa kofta o tygmärken, finns massvis med olika märken på Tradera. Kram

    Svara

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>