En milstolpe

Idag fyller Leo fyra månader. På något sätt är det en milstolpe för mig. Jag har under fyra månaders tid inte kunnat skaka av mig känslan att han bara är till låns. Det är lite för bra för att vara sant, den fina bebisen som plötsligt flyttade in är bara tillfällig och när som helst kommer någon att kräva honom tillbaka.
 
Men idag tittade jag in i Leos ögon och insåg att jag i alla fall får låna honom i ett par år till. Kanske till och med 20 år. Innan han kräver sin frihet, vill flytta ut och stå på egna ben. Till dess får jag låna honom och pussa sönder honom och pyssla om honom och leka med honom och ta hand om honom. 
 
Barn är nämligen bara till låns, men det är ett betydligt längre lån än jag först trodde. Tack och lov. För varenda dag är en gåva. 
 

 
 
Translation: My baby is four months old today! 

6 reaktion på “En milstolpe

    1. Retrolover

      Hahaha vad rolig du är! Så känns det ju här med ibland, speciellt när han har mag-dagar och bara skriker.

      Svara

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>