En mur av rädsla

Jag håller på att gå emot min djupaste, innersta rädsla. Jag gillar visserligen att utmana mig själv, att våga även fast jag är rädd, men här gången är det Rädslan med stort R. Den mest grundläggande rädslan, den högsta muren, den som alltid hindrat mig från att nå dit jag vill.
Jag är riktigt nervös just nu, men som ett tankeexperiment tänkte jag strunta i den där muren. Låta min kaxiga sida ta över, tänka ”vad är det värsta som kan hända?” och köra på. Klättra över.
Men vet ni vad? Tänk om det inte finns några murar alls. Tänk! Då kan ju vad som helst hända.

Translation: I’m in the process of facing my worst fears, climbing the biggest wall to reach the top. But. What if there is no wall? What then? Well…anything could happen.

13 reaktion på “En mur av rädsla

 1. Stumpan

  Även om den här frågan inte hänger ihop med ovanstående inlägg så ställer jag den ändå. Jag och min sambo ska åka till Stockholm i mitten av september, och jag undrar om du har tips på rockabilly-, vintage-affärer, mysiga cafeér eller restauranger som du tycker är ett måste om man hänger i storstan några dagar? Tack på förhand och tack för en härlig och inspirerande blogg!

  Svara
  1. Retrolover

   Jamen självklart! En Stockholms-guide kommer troligtvis upp nästa vecka. Tack själv för att du läser min blogg! Kram

   Svara
 2. Retrobohem

  För åtta år sen köpte jag en enkel biljett till Spanien utan större planer. Efter en vecka mötte jag han jag idag är gift och väntar barn med. För två år sen sålde vi vår lägenhet, sa upp mig och flyttade från Stockholm till Trondheim utan att ha nytt boende eller jobb. Bor nu i jättefin lägenhet och har ett ok jobb.

  Vill bara skicka mod och inspiration vad det än är du är skraj för :)

  Svara

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>