Fröken Frauke presenterar: Hollywood!

Nästnästa helg är det Fröken Frauke presenterar igen! För er som inte vet så är det Stockholms största burleskklubb som alltid håller hus på Nalen. Den här gången ska jag äntligen få gå! Gissa hur pepp jag är?
 
Temat är Hollywood, och när jag tänker Hollywood så tänker jag alltid old Hollywood. Alltså 20-60-tal, vackra håruppsättningar, glitter, pälsboa, porslinshy, lagda lockar och glamour.  
 
Här kommer lite inspiration! 
 

 

 
Translation: Next Saturday I’m going to a burlesque club called Fröken Frauke. The theme is Hollywood this time. I’m thinking old Hollywood glamour and this is my inspiration! 

6 reaktion på “Fröken Frauke presenterar: Hollywood!

  1. Emma - Blue Masquerade

    Men åh bara för att jag för en gångs skull tänkte skita i att gå. Det är inge roligt när dessa kvällar alltid är samma helg jag jobbar… Och just den veckan har vi kampanjvecka så det kommer va sjukt stressigt på jobbet (Kommer va betydligt mer kunder men vi får inte ta in mer personal, och jag jobbar såklart flest och längst pass den veckan… Spännande…) Så jag gissar på att jag inte kommer va så pigg… Eller så blir det tvärt om, att jag efter jobbet längtar efter att göra nånting roligt och jättegärna vill gå dit. ;) Vi får se hur det blir.

    Svara

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>