Hur skulle du styla det?

Min inredningsstil skulle kanske kunna sammanfattas såhär:
Grafisk retroälskare med kitschinfluenser, ålder 10.

För en tid sedan fick jag upp lite saker på vår bokhylla i vardagsrummet. Sedan går jag minst en gång i veckan och flyttar på sakerna.

Bara på kul: hur skulle du styla det? Du får ta bort hur mycket du vill och föreslå 1-2 nya inköp, men minst en av sakerna jag äger måste vara kvar.

Translation: How would you style this?

7 reaktion på “Hur skulle du styla det?

 1. Robin

  Jag skulle ha satt upp tavlorna i ett rektangulärt ”kluster” ovanför byrån, och sedan köpt ett par höstglöd (typ en vit och en rosa) och ställt i vita krukor på ena sidan, och burkarna på andra sidan.
  Pappsakerna skulle jag fäst i färgglada snören och hängt i fönstret! Bilen kan Lilleman leka med ;)

  Svara
 2. Soya

  För mig är det för mycket symetri. Jag gillar mer när det är komponerat men än dock utan allt för uppstyrt. Tycker också att det är lite för mycket prydnadssaker/piff. De tar lite udden av tavlorna. Kram

  Svara
 3. Johanna

  Vi hade en sån leksaksbil till dottern & mitt tips är låt inte Leo leka med den, dottern blev helt rosa av sin & den färgade kläder, leksaker & mattor.
  Dom har ju en tendens till att stoppa allt i munnen & jag tror inte lacken är tillräckligt hårt för att stå emot bebissaliv någon längre stund.

  Svara

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>