Jag kokar ihop nåt

Om det är någon som har märkt att jag inte är riktigt närvarande som jag brukar här på bloggen…så är det inte för att jag tappat stinget. Utan jag kokar ihop något! Något spännande, något man kan leka med och choklaaaad. Ni ska få se i sinom tid! 
 
Igår var jag hos Retroella på en akuttid. Tack du som bokade av, det är ju två månaders väntetid för det mesta till min älskade frisör. Men nu är jag fräsch i hårbotten igen, och lagom till Fröken Fraukes burleskkväll nästa helg. Vi ses väl där? 
 
 
Translation: I’m not absent on the blog cause I’ve lost my sting, it’s cause I’m on the verge of doing something secretive and very exciting! Also, I went to my hairdresser’s last night and had my roots done. Perfect timing for next weekend’s burlesque event! 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>