Skåne i mitt hjärta, del 3

En morgon bestämde jag och mamma oss för att åka till 50-talsboden. Så kallar vi den affären i närheten av Förslöv som vi brukar åka till. Min moster har fyndat hur mycket möbler som helst här och jag har själv Berså-tallrikar och koppar hemma från boden. 
 
 
Det är en hemlig bod vid en hemlig väg. Ifall jag berättar exakt vart kanske jag måste döda er. 

 
 
Vi var inte de enda som hade kommit hit denna soliga dag. Jag ville ta fram trollspöt och skrika ”Obliviate!” så att de aldrig hittade dit igen. Tänk om livet vore som i Harry Potter, då hade jag nog gjort det. 
 
 
Där inne hade någon japan tyvärr redan köpt upp halva sortimentet av lampor. Men det fanns såklart ändå miljoner fina saker kvar. Här kommer en liten bildkavalkad. 
 

 
 
Självklart kunde jag inte hålla mig utan köpte med mig två saker hem. Vad ska ni få se vid ett senare tillfälle. 
 
Eftersom jag fick butikägarens visitkort och även fick ett bra pris så känner jag mig ändå tvungen att skriva ut adressen till boden. Men då vill jag att ni lovar att lämna de bästa sakerna till mig nästa år? Och så får vi hoppas att japanerna lämnar fina lampor till mig till dess. 
 
Adress:
VIARP FORM
Bjäredalsvägen 392
269 72 FÖRSLÖV
 
Och vi håller den här adressen mellan oss? Visst? En liten hemlis? Annars dyker jag upp med ett trollspö utanför din dörr snart. 
 
Puss! 
 
Translation: Click on the Google translate bar. 
 

2 reaktion på “Skåne i mitt hjärta, del 3

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>