Vaxduk med ankare på

En kompis drog med mig till ÖoB häromdagen. Där pekade hon med hela handen på en vaxduk för med ankare på. Jag nästan dog av lycka och köpte med mig två meter för en spottstyver. Bästa, finaste Vicky som visar en såna saker! 
 
Nu när lyckan har lagt sig lite så undrar jag vad jag ska använda duken till. Användningsområdet är alltså oklart, men ett köptillfälle av vaxduk med ankare på var för bra för att låta gå förbi. Kanske blir något att ha när Leo börjar söla ner överallt? Eller till landstället jag tänker köpa i framtiden, om sisådär tjugo år? 
 
 
Translation: I recently bought this sailor inspired table cloth! 

12 reaktion på “Vaxduk med ankare på

 1. angelica

  Min händiga vän har sytt ett fodral till matstolsdynan och egna haklappar i vaxduk. Vore ju super snyggt till lillen din :)

  Svara
 2. Johanna

  Sy enkla haklappar eller varför inte ett snyggt fodral att lägga Leos kladdiga kläder i när ni är ute.
  Blöjfodral är alltid bra att ha flera av

  Svara

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>