Wheels

En riktigt varm lördag i augusti ägde Wheels rum i Stockholm. Jag och Leo gick dit och mötte upp Malin och hennes familj för att kolla in fina bilar, shoppa loss och fika. 
 
 
Jag och en läsare fick gratis inträde, och det tackar vi för! 
 
 
Jag och Malin satte oss ner och tog en kopp kaffe. Det behövdes, jag hade försovit mig och hann knappt äta frukost. Fick be K att skjutsa mig till Hågelbyparken. (För er som undrar så körde vi en riktigt gammal bil dit. En Toyota Prius, årsmodell 2010). 
 
 
En av Malins söta söner hade en fin tröja på sig. Han tror att alla bilmodeller är Cadillacs och fångade mitt hjärta helt när han ville smörja in en gris med solkräm så den inte skulle bränna sig. Så söt! 
 
 
Sedan kollade vi på utställningen. Malin var såklart med, de åkte dit i en av deras tre bilar, en Pontiac Bonneville -66 (se ovan). Kan tänka mig hur det är att vara Malin, att det är lite som när man ska gå på fest och bara ”åh, vad ska jag ha på mig?” Fast istället ”åh, vilken bil ska jag ta?” GRYMT LYXIGT. 
 
 
Jag blev såklart kär i en rosa Cadillac. Tyckte att jag matchade fint! 
 
 
Malin såg helt stunning ut vid en Buick Century. 
 
 
Praktiskt med brickan! 
 
 
Jag hittade en vintagebutik som sålde hur fina klänningar som helst. Var riktigt sugen på den blåa, och om den där fina ljusblåa med tyll inte hade varit för trång över brösten hade jag köpt. Från Fiffis vintage

 
 
Årets varmaste dag närmade sig kokpunkten, så vi åkte hemåt vid ett-snåret. 
 
 
På kvällen crusade vi runt i Stockholm i Malins Buick Roadmaster 1955. Det var utomlandsvärme, så alla fönster var nervevade. Vi lyssnade såklart på femtiotalsmusik i medhavd bergsprängare. Middagen åt vi på donken, som sig bör. 
 
 
Vi tittade på folk och bilar och åkte sedan hem lagom till midnatt. En riktigt trevlig dag! Hoppas att det blir till en tradition. 
 
 
Translation: Me and my friend Malin went to Wheels the other weekend. It was a great day! 

6 reaktion på “Wheels

  1. Camilla ♥ 130510

    Älskar den buicken! Så fin :D
    Lyxigt med TRE bilar! Här har vi bara 1 som inte är körklar förrän nästa år… Men som tur är så kan vi låna svärfars :) Annars hade nog abstinensen kommit ;)

    Svara

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>