3 instagrammare med inredningstema

Här kommer ett tips på temat 3 instagrammare att följa. Dessa fantastiska instagrammare har fokus på inredning och barninredning. Tipsa gärna ifall ni vet någon ni tror att jag skulle gilla, är alltid på jakt efter grym instainspo.
 
@isa_rustaupp
 
Fina Isabella bloggade tidigare här men har nu pausat bloggandet. Nu är hennes Instagram-flöde ett av de som inspirerar mig allra mest. Älskar hennes DIY-tips, alla fina saker i hennes hem och husgarderoberna i hennes dotters rum. 
 
 
@husnummer7
 
Husnummer7 har en väldigt grafisk och retroinspirerad stil. Hon tar fantastiska bilder på alltihop och det hela känns lite som ett inredningsmagasin – men inte på det där tillrättalagda tråksättet, utan på det mysiga inspirerande sättet. Ett extra plus i kanten för att hon har samma Lejonkudde som Leo! 
 
 
@elinochalva
 
Elin bloggar här om inredning, shopping och hennes dotter Alva. Alvas rum är helt fantastiskt på alla sätt och vis och Elins kreativitet inspirerar. Hon har gjort både molnmobilen, tygbokstäverna och vimplarna själv. Dessutom verkar hon (enligt vad jag läser mellan raderna) vara en f.d. rockbrud och även vara ihop med en skatepunksnubbe. Vilket ju någon annan vars blogg ni läser också är. Grym blogg förresten, dagens tips det med! 
 
 
En sak som jag reflekterat över på sistone: många verkar hålla färgerna och de roliga vimplarna och kuddarna till barnhörnan. Resten av lägenheten är oftast grafisk/svartvit. Min inredningsfilosofi är denna: Alla rum i lägenheten ska se ut som att en 10-åring har inrett det! In med färg, form och knasigheter överallt så själen blir glad. 
 
Puss! 
 
Translation: Instagram users to follow. Click on the Google translate bar. 

4 reaktion på “3 instagrammare med inredningstema

  1. Elin

    Men gud vad gullig du är, självklart är det ok att låna bilderna! Gillar verkligen beskrivningen också, förutom de supersmickrande orden så var det lite roligt det där att läsa mellan raderna :) Min sambo skejtar och lyssnar på punk och hc fortfarande trots att vi är 30+, det är bara jag som måste skämmas lite grann att jag inte lyssnar på så mycket annat är typ radio och barnvisor nu för tiden ;) Men den som kör bilen väljer musik så det blir mycket punk ändå eftersom Andreas typ alltid kör haha.. Tack för de andra tipsen också, rusta upp älskar jag men den andra har jag missat så ska spana in! Ha en fortsatt bra kväll! /Elin

    Svara

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>