Biofilmer just nu

Här kommer en lista på alla biofilmer som jag sett som går på bio just nu och vad jag tyckte om dem! 
 
 
Film om magi och illusioner. 
Började riktigt smart men sjabblade tyvärr bort sig mot slutet. Tänk er att Zlatan precis ska skjuta i öppet mål, men råkar få till en tåfjutt som gör att bollen går åt helt fel håll. 
 
 
Film om Marvels mest älskade X-man Wolverine. 
Betydligt bättre än den förra tramsiga solofilmen, men lyckas tyvärr få Wolverine att kännas lite klös-lös mot slutet. 
 
 
Film om zombies. 
Jag älskar zombies, men är ingen renlevnads-älskare. Jag tycker bara att det är läskigt när zombies springer istället för att hasa sig framåt ”som sig bör”. I den här filmen så kutar alla zombies snabbare än Speedy Gonzales, och det blir riktigt spännande på sina ställen. Filmen håller men är inget mästerverk. Ifall du läst boken så gör du bäst i att glömma det du läst. Mycket lite är sig likt, men du kanske gillar filmen ändå. Det gjorde jag.
 
 
Film om FBI-agent och polis som teamar upp och jagar bovar. 
Det bästa med hela filmen är att de två kvinnliga huvudpersonerna inte är till för männen, inte ber om ursäkt och kickar ass. Måste se den igen bara därför. 
 
 
Film om 20-talets New York, om snabba pengar, kärleksaffärer och dekadenta fester. 
Irriterade mig lite på musikvalen ibland, men tyckte överlag att filmen var sevärd. 
 
 
Film om vanliga människor som bestämmer sig för att bli superhjältar. 
Uppföljare till helt fantastiska filmen Kick-Ass som nästan ingen har sett, otroligt nog. Jag var helt säker på att jag skulle bli besviken av uppföljaren – men det blev jag inte! Smart, rolig, fartfylld och gav mig ett enormt sug att köpa lila peruk och zorro-mask för att kunna leka Hit Girl. Sa jag att jag fyller 30 i vinter? Jepp. 
SE DEN. Och se första filmen också. 
 
Translation: Movies at the cinema right now. 

6 reaktion på “Biofilmer just nu

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>