Blandade tankar

 
- Jag glömmer att jag har ljuslila hår och undrar varför den äldre generationen tittar så strängt på mig när jag är ute med barnvagnen. 
 
- Är nervös. Jag vågar inte berätta varför eftersom jag är extremt vidskeplig och aldrig kan prata om något roligt i förväg, eftersom jag då är övertygad om att jag jinxar alltihop. 
 
- Att konsumtion inte håller i längden och att vintage är nya klädtrenden tror jag ingen har missat. Alla vintageinköp hurras för att det är vackert, att man bevarar historia och framför allt hjälper miljön. Men det där sista argumentet undrar jag lite över. Jag köper gärna en femtiotalsklänning i perfekt skick dyrt, men miljön blir faktiskt precis lika glad för att jag köper en second hand-kappa från Myrorna för en hundring. Det jag filosoferar över är detta: Kan det vara så att vintagetrenden är på väg att bli vårt årtiondes snobberi? 
 
- Förra veckan sprang jag uppför Hammarbybacken två gånger, men ingen av gångerna snuddade jag ens vid drömtiden från i somras. Vill få upp mitt flås igen, har nästan bara lyft vikter sedan jag blev sjuk för en månad sen. 
 
- Fönstret som jag har beställt till Leos rum kommer i veckan. Trots att jag letade överallt fick jag köpa ett nytt fönster, bara för att vi ville ha ett runt eftersom det skulle passa bäst i vår innervägg. 
 
- Läste ”Så säkrar du en fällande dom efter våldtäkt” och skrev upp mig på namninsamlingslistan. Får på riktigt magont när jag tänker på hur modig tjejen var som anmälde våldtäkten, och allt hon sedan fick utstå av åklagarna för att slutligen bli hånad av Sveriges rättsväsende. 
 
- Sitter just nu och lyssnar på när Leo övar på sina skånska r. Synd att jag inte pratar skånska längre, det är så himmelskt fint. 
 
- Längtar efter att baka en miljard cupcakes med frosting. Kanske med pepparkakssmak! 
 
Translation: Click on the Google translate bar in the menu. 

2 reaktion på “Blandade tankar

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>