Dag 07 – Min bästa vän

Jag tror aldrig att jag i vuxen ålder har haft en bästis. Det ligger liksom inte för mig, jag är alldeles för självständig av naturen. Ibland har jag undrat vad det är jag missar. Speciellt när jag ser på vänner som verkar otroligt lyckliga i sin bästis-konstellation. Men i slutändan så tycker jag att det är tio gånger enklare att ha det som jag har. Jag har nämligen flera bästa vänner. 
 
Alla har sin plats i mitt hjärta. Vi har olika saker gemensamt allihop, och vi lockar fram det bästa ur varandra. Jag vet vem jag ska ringa när jag har hjärtesorg, vill gå på bio, behöver ett knivskarpt råd, känner mig låg, vill skrika av lycka och så vidare. Och det är inte samma person, utan olika varje gång. 
 
Det är lite som att vinna på lotto faktiskt. Jag har inte bara en bästis, utan flera. Fy vad lyxigt. Får man ha det så bra? Ja, det får man såklart. 
Puss!

 

Dag 01 – Om mig

Dag 02 – Min stad

Dag 03 – Mina föräldrar

Dag 04 – Det här åt jag i dag

Dag 05 – Vad är kärlek?

Dag 06 – Min dag

Dag 07 – Min bästa vän

Dag 08 – Ett ögonblick

Dag 09 – Min tro

Dag 10 – Det här hade jag på mig i dag

Dag 11 – Mina syskon

Dag 12 – I min handväska

Dag 13 – Den här veckan

Dag 14 – Vad hade jag på mig i dag?

Dag 15 – Mina drömmar

Dag 16 – Något jag skäms över

Dag 17 – Mitt favoritminne

Dag 18 – Min mat

Dag 19 – Detta ångrar jag

Dag 20 – Den här månaden

Dag 21 – Ett annat ögonblick

Dag 22 – Det här upprör mig

Dag 23 – Det här får mig att må bättre

Dag 24 – Det här får mig att gråta

Dag 25 – En första

Dag 26 – Mina rädslor

Dag 27 – Min favoritplats

Dag 28 – Det här saknar jag

Dag 29 – Mina ambitioner

Dag 30 – Det här året

 
Translation: My best friend. I actually have several. I know, right? Luxury.
 
 

4 reaktion på “Dag 07 – Min bästa vän

 1. Rockabilly Pinup Blogg

  Jag tror inte de handlar om att vara självständig eller inte! De liksom handlar mer om vilka som förstår än eller inte, som man kan umgås med och prata med no matter what!
  Som man kan vara ifrån i flera veckor men sen träffa och prata med som att inget förändrats.
  Man ska nog inte jämföra de som när man var liten, för i vuxen är de skillnad och de flesta börjar få familj osv :)
  Men alltid skönt med flera nära vänner också naturligtvis ^^

  Svara
  1. Retrolover

   Jag tror att det handlar om att vara självständig på ett sätt eftersom jag har valt bort tvåsamheten helt. Den ligger liksom inte för mig. Men sen håller jag med, vissa personer förstår vissa saker bättre helt enkelt :)

   Svara

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>