Dag 11 – Mina syskon

Jag har två systrar som är helt världsbäst.
 
Den ena heter Camilla och är närmast mig i ålder, bara dryga året yngre. När vi var små så var Camilla rädd för allt och jättekaxig samtidigt. Hon blåste upp sig så fort någon verkade lite läskig, men när hon blev riktigt rädd så sprang hon därifrån fortare än vinden. Det läskigaste hon visste var Tjofsan, ni vet den där råttan i Nils Karlsson Pyssling. Det bästa hon visste var fotboll. 
 
Idag så är Camilla en av de tuffaste jag vet. Hon vågar säga precis vad hon tycker till vem som helst, gör inte skillnad på folk och folk. Hon är inte det minsta rädd för Tjofsan längre, eller chefen, eller den arga mannen på tåget. Camilla är en sån som får alla att gilla henne, det är något i hennes personlighet, jag vet ingen som inte gör det. Hon är streetsmart, lär sig allt på två sekunder och man behöver bara berätta en sak en enda gång. Dessutom har hon, trots sitt väna utseende, en riktigt grov humor. 
 
Ullis kom ett par år senare, 6 år för att vara exakt. Hon var allergisk mot allt när hon var liten, men var trots det tjockare än alla barn jag någonsin träffat. Vi älskade sönder henne, och pussade sönder hennes runda kinder. Det bästa hon visste var My Little Pony. Det värsta hon visste var att bli lämnad efter oss storasystrar som tyckte att hon var för liten jämt. 
 
Idag är Ullis en sån där som säljer mobiltelefoner. Hennes mörka, förtroliga stämma gör att hon nog skulle kunna sälja sand i Sahara. Hon är en riktigt smart person som alltid kommer klara sig i vått och torrt vart hon än hamnar. Ifall hon var polis skulle hon vara den som förhandlade med gisslan. Hon har en sjuk karisma och ett sätt att få sin vilja igenom utan att man ens märker att hon får det. Dessutom har hon precis som Camilla det där speciella som gör att alla gillar henne, hon skaffar nya vänner hela tiden och det spelar ingen roll vilken stad hon än bor i (just nu Norrköping), hon är aldrig ensam ändå. En av de bästa sakerna jag vet är att se Ullis böja bak huvudet och skratta, vilket hon gör ofta eftersom hon är glad till naturen. 
 
Mina systrar. Älskarom.  
 

Dag 01 – Om mig

Dag 02 – Min stad

Dag 03 – Mina föräldrar

Dag 04 – Det här åt jag i dag

Dag 05 – Vad är kärlek?

Dag 06 – Min dag

Dag 07 – Min bästa vän

Dag 08 – Ett ögonblick

Dag 09 – Min tro

Dag 10 – Det här hade jag på mig i dag

Dag 11 – Mina syskon

Dag 12 – I min handväska

Dag 13 – Den här veckan

Dag 14 – Vad hade jag på mig i dag?

Dag 15 – Mina drömmar

Dag 16 – Något jag skäms över

Dag 17 – Mitt favoritminne

Dag 18 – Min mat

Dag 19 – Detta ångrar jag

Dag 20 – Den här månaden

Dag 21 – Ett annat ögonblick

Dag 22 – Det här upprör mig

Dag 23 – Det här får mig att må bättre

Dag 24 – Det här får mig att gråta

Dag 25 – En första

Dag 26 – Mina rädslor

Dag 27 – Min favoritplats

Dag 28 – Det här saknar jag

Dag 29 – Mina ambitioner

Dag 30 – Det här året

 
Translation: My sisters. 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>