Dag 12 – I min handväska

Det här inlägget borde egentligen heta ”I Leos blöjväska” eftersom jag numera snyltar på hans väska när jag ska gå någonstans. Jag är inte någon handväske-tjej. Skor, absolut. Jag har fler skor än jag använder. Men jag har svårt att hitta handväskor som jag gillar, och gillar jag väl en handväska så använder jag den tills den trillar isär i bitar. 
 
Jag tycker inte heller om att ha med mig onödiga prylar, därför så har jag så liten plånbok som möjligt. Den lilla ankarbörsen fick jag av min syster Ullis för två jular sedan, hon köpte den på TopShop. I den har jag alla kort och kontanter. Sedan måste ju telefonen med också, samt hörlurar, hemnycklar och läppstift. That’s it! 
 
Inga blytunga väskor som ger en ryggproblem här inte. 
 
Hur tänker ni kring innehållet i era handväskor?
 
 

Dag 01 – Om mig

Dag 02 – Min stad

Dag 03 – Mina föräldrar

Dag 04 – Det här åt jag i dag

Dag 05 – Vad är kärlek?

Dag 06 – Min dag

Dag 07 – Min bästa vän

Dag 08 – Ett ögonblick

Dag 09 – Min tro

Dag 10 – Det här hade jag på mig i dag

Dag 11 – Mina syskon

Dag 12 – I min handväska

Dag 13 – Den här veckan

Dag 14 – Vad hade jag på mig i dag?

Dag 15 – Mina drömmar

Dag 16 – Något jag skäms över

Dag 17 – Mitt favoritminne

Dag 18 – Min mat

Dag 19 – Detta ångrar jag

Dag 20 – Den här månaden

Dag 21 – Ett annat ögonblick

Dag 22 – Det här upprör mig

Dag 23 – Det här får mig att må bättre

Dag 24 – Det här får mig att gråta

Dag 25 – En första

Dag 26 – Mina rädslor

Dag 27 – Min favoritplats

Dag 28 – Det här saknar jag

Dag 29 – Mina ambitioner

Dag 30 – Det här året

 

Translation: Inside my handbag. 

8 reaktion på “Dag 12 – I min handväska

 1. Johanna

  Jag äger 3 handväskor som jag använder flitigt, alla är retro/rockabilly inspirerade.
  Har precis köpt ett mobilfodral som jag har körkort, bankkort & ica kortet i, resten ligger i min plånbok som numera är förvisad till garderoben, så numera reser jag ultralätt.
  Annars ser mitt väsk innehåll ut nästan som ditt, fast jag även har lite linsprylar & alltid har solglasögon med mig då jag använder dom året runt.

  Har du tips på någon bra ögonfrans färg ?
  Jag har nu efter ett par månader med ögonbrynen på utväxt så har jag äntligen fått till en bra form igen men dom skulle behöva lite färg.

  Svara
  1. Retrolover

   Jag färgar tyvärr inte mina, men min syrra använder Depend tror jag och hon är jättenöjd med sina bryn. När jag var hos Retroella så färgade hon dem åt mig, så jag tänkte att jag skulle färga när jag är nöjd med formen på mina. Som de ser ut nu så plockade jag sönder dem i tonåren, så de är för tunna utan penna :)

   Svara
 2. BabyPeaches

  Jag har nästan alltid väska med mig men det kan bero på att jag konstant måste ha med mina allergimediciner och en flaska vatten. Och så blir det ju plånka och sånt med. Så det finns lite att fylla ut väskan med, haha!

  Svara
  1. Retrolover

   Inte min heller! Borde dock bli bättre på väskor överlag, vore skönt att ha fina när man väl behöver dem :)

   Svara

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>