Dag 15 – Mina drömmar

Jag tycker om drömmar. När man sätter upp mål ska man gärna vara konkret och åtminstone en gnutta realistisk. Men i mina drömmar får jag fantisera ihop precis vad som helst. 
 
I drömmen kan jag till exempel få hångla med Robert Pattinson eftersom jag skrivit en ny succéroman som har filmatiserats och Rob ville så himla gärna träffa mig på filmpremiären eftersom han älskade boken och då bjöd jag honom till Sverige och vi hånglade i alla gatuhörnen och cyklade runt på Södermalm och skrattade och åt jordgubbar. Till exempel alltså. Det där har jag ju såklart inte fantiserat om, jag är ju en gnutta för gammal för idolfantasier, det var bara ett exempel. Ja, ett exempel. Ett påhittat sådant. Helt orealistiskt att jag skulle fantisera om något sånt förstår ni väl. *host host*
 
Nu går vi vidare tycker jag. 
 
I drömmen får jag besöka alla platser, uppnå allt jag önskar mig och vara vem jag vill. Det är underbart. Men det finns saker som faktiskt kan slå drömmar, nämligen verkligheten. För vet ni vad jag fantiserade om för ett par år sedan? En lägenhet som jag slapp flytta ifrån efter ett halvår. En fin kille som också skulle bli en bra pappa. En knodd. Att känna mig klar över vem jag var. Att vara känslomässigt stabil och i fas med min omgivning. Att kunna sätta upp mål och uppnå dem. Att gå till jobbet och vara glad. Såna saker. 
 
Det finaste av allt är att det har hänt mig. Alltihop. Så är det ibland med drömmar, vips så har de slagit in utan att man har märkt det. 
 
 
Translation: About dreams. Click on the Google translate bar in the menu. 
 

Dag 01 – Om mig

Dag 02 – Min stad

Dag 03 – Mina föräldrar

Dag 04 – Det här åt jag idag

Dag 05 – Vad är kärlek?

Dag 06 – Min dag

Dag 07 – Min bästa vän

Dag 08 – Ett ögonblick

Dag 09 – Min tro

Dag 10 – Det här hade jag på mig idag

Dag 11 – Mina syskon

Dag 12 – I min handväska

Dag 13 – Den här veckan

Dag 14 – Vad hade jag på mig idag?

Dag 15 – Mina drömmar

Dag 16 – Något jag skäms över

Dag 17 – Mitt favoritminne

Dag 18 – Min mat

Dag 19 – Detta ångrar jag

Dag 20 – Den här månaden

Dag 21 – Ett annat ögonblick

Dag 22 – Det här upprör mig

Dag 23 – Det här får mig att må bättre

Dag 24 – Det här får mig att gråta

Dag 25 – En första

Dag 26 – Mina rädslor

Dag 27 – Min favoritplats

Dag 28 – Det här saknar jag

Dag 29 – Mina ambitioner

Dag 30 – Det här året

2 reaktion på “Dag 15 – Mina drömmar

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>