Dag 17 – Mitt favoritminne

Jag har sugit på den här karamellen alldeles för länge. Det fanns helt enkelt alldeles för många kandidater. Var det någon av kvällarna jag spenderade på en filt i en park med massa fina vänner? Var det en av hemmafesterna i den där lägenheten som alltid bjuder på liveband, glassdrinkar och det peppigaste dansgolvet jag vet? Var det kvällen när jag och Kristofer var på Gröna Lund och jag tänkte ”jag tror att jag skulle kunna lukta på honom för alltid”? Var det någon av gångerna jag gick emot mina rädslor och klarade av någonting som jag inte trodde var möjligt? Var det en av dagarna när jag satt på en bänk vid Santa Monica beach i L.A. helt själv och drack en mocha latte från Starbucks?
Nej.
Det var såklart den 4 april klockan 03.30 när en liten kille kom in i min värld. Allt var rörigt, de lade ett litet knyte på mitt bröst som skrek och jag insåg att ingen hade överdrivit. Att få barn är det allra bästa som någonsin hänt mig, alla kategorier. Jag kunde inte sova på ett helt dygn efteråt, allt adrenalin bara pumpade och jag kunde inte sluta titta på den ljuvliga lilla bebisen.
Leo är mitt absoluta favoritminne.

Dag 01 – Om mig

Dag 02 – Min stad

Dag 03 – Mina föräldrar

Dag 04 – Det här åt jag idag

Dag 05 – Vad är kärlek?

Dag 06 – Min dag

Dag 07 – Min bästa vän

Dag 08 – Ett ögonblick

Dag 09 – Min tro

Dag 10 – Det här hade jag på mig idag

Dag 11 – Mina syskon

Dag 12 – I min handväska

Dag 13 – Den här veckan

Dag 14 – Vad hade jag på mig idag?

Dag 15 – Mina drömmar

Dag 16 – Något jag skäms över

Dag 17 – Mitt favoritminne

Dag 18 – Min mat

Dag 19 – Detta ångrar jag

Dag 20 – Den här månaden

Dag 21 – Ett annat ögonblick

Dag 22 – Det här upprör mig

Dag 23 – Det här får mig att må bättre

Dag 24 – Det här får mig att gråta

Dag 25 – En första

Dag 26 – Mina rädslor

Dag 27 – Min favoritplats

Dag 28 – Det här saknar jag

Dag 29 – Mina ambitioner

Dag 30 – Det här året

Translation: Click on the Google translate bar in the menu. 

2 reaktion på “Dag 17 – Mitt favoritminne

  1. Elin

    Ja det finns nog inte många saker som slår att man får barn :) Jag glömde svara på din fråga häromdagen! Tapetproverna från ferm living har jag beställt från favoritsaker.se, men de har inte alla så häromveckan beställde jag harlequin och half moon från tapetorama :)

    Svara

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>