Dag 18 – Min mat

Jag älskar mat, har alltid älskat mat och kommer alltid älska mat. Jag är född med en god aptit och äter tre mål om dagen plus mellanmål. En Johanna på bantningskur är lika med att Linda Blair ur Exorcisten precis flyttat in och är riktigt förbannad. 
 
Jag har en ganska sund bild av mat numera, men det har jag inte alltid haft. Länge så led jag av en ätstörning av typen UNS (Utan Närmare Specifikation). Ifall du är nyfiken på hur jag tog mig ur det så kan du läsa mitt inlägg God mat, var kan jag kräkas?
 
Min filosofi när det gäller mat: 
Ät när du är hungrig.
Sluta äta när du är mätt. 
Ät vad du är sugen på. 
Njut av att äta det som är gott.
Straffa aldrig dig själv för vad du ätit.
Ät precis vad du vill och träna massor så mår din kropp som allra bäst. 
 
Jag är verkligen ingen dietist eller en person som man ska följa slaviskt när det gäller detta, men det här funkar perfekt för mig. Jag mår skitbra, känner mig stark och äter precis vad jag vill ha, hela tiden. Självklart skulle jag kunna bli mer vältränad, smalare osv osv men jag tycker inte att det är värt ansträngningen. Jag lever hellre livet som jag gör nu och njuter av varje minut. Så tänker jag! 
 
 
Yum yum! 
 

Dag 01 – Om mig

Dag 02 – Min stad

Dag 03 – Mina föräldrar

Dag 04 – Det här åt jag idag

Dag 05 – Vad är kärlek?

Dag 06 – Min dag

Dag 07 – Min bästa vän

Dag 08 – Ett ögonblick

Dag 09 – Min tro

Dag 10 – Det här hade jag på mig idag

Dag 11 – Mina syskon

Dag 12 – I min handväska

Dag 13 – Den här veckan

Dag 14 – Vad hade jag på mig idag?

Dag 15 – Mina drömmar

Dag 16 – Något jag skäms över

Dag 17 – Mitt favoritminne

Dag 18 – Min mat

Dag 19 – Detta ångrar jag

Dag 20 – Den här månaden

Dag 21 – Ett annat ögonblick

Dag 22 – Det här upprör mig

Dag 23 – Det här får mig att må bättre

Dag 24 – Det här får mig att gråta

Dag 25 – En första

Dag 26 – Mina rädslor

Dag 27 – Min favoritplats

Dag 28 – Det här saknar jag

Dag 29 – Mina ambitioner

Dag 30 – Det här året

 
Translation: Click on the Google translate bar in the menu. 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>