En svart vägg

En dag kom K hem och tyckte vi skulle måla väggen bakom projektorn svart. Dagen efter åkte vi och köpte färg och samma kväll så började vi rolla. Såhär fint blev det! 
 
 
…och såhär såg det ut innan med vit vägg. 
 
 
Ett stort plus är att med svart bakgrund så blir bilden på 90-tums projektorn ännu bättre. Mer vilsamt för ögat. Till höger ser ni en gammal vas från början av seklet, arvegods. Älskar den, men vet inte hur det ska gå när bebisen bestämmer sig för att börja krypa. Då får den nog åka ner i källaren igen tyvärr. Den väger nämligen x antal kilo. 
 
Jag kände för att göra något lite roligt med de där vita dörrarna. Därför satte jag dit lite svarta vimplar. Jag klippte bara ut vanlig dekorplast från Panduro och klistrade på. Voila! 
 
 
Nu saknar jag bara ett par snygga svarta ben till den där möbeln så är jag nöjd med projektorhörnan. Nästa stylingprojekt är skrivbordet.
 
För er som inte minns hur det här såg ut från allra första början kommer här en mobilbild: 
 
 
Kristofer visar stolt upp skillnaden mellan vår 45 tums TV och hans nya projektor. 
 
Som ni ser har jag alltså även köpt vita dörrar till den där gamla TV-möbeln för att dölja filmerna bakom. Ett bra beslut!  
 
Translation: Click on the Google translate bar. 
 

4 reaktion på “En svart vägg

  1. Sofie

    Ha men va roligt! Min karl har precis också köpt en 90 tums projektor :)
    Vi har vit vägg bakom dock.. svart kanske skulle vara något.
    Bra tips!

    Svara

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>