Familjemys

Såhär kan det se ut när ens lilla familj ställer upp på en gruppbild. Helt galet vad lyckligt lottad jag känner mig när jag tittar på den där bilden. Tänker på hur det såg ut för bara ett par år sedan, när jag var olycklig och vilsen, och skulle vilja resa tillbaka i en tidsmaskin och viska ”det blir bättre än du ens kan fantisera ihop” i mitt öra. 
 
 
Translation: My little family of three, boyfriend kiddo and me. 

12 reaktion på “Familjemys

  1. Aida

    Så himla fin bild, och vad vacker du är!

    Ja ibland oroar man sig i onödan, sen så blir det bättre än vad man kunnat drömma om.

    Så härligt för dig!

    Svara

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>