Garderober jag vill ha

Här har ni dagens Instagram-tips! Tre personer att följa som alla har en fantastisk stil, eller kort och gott ”tre garderober som gärna får flytta hem till mig”. 

@piastorm
En hel garderob proppfull av vintageklänningar som gör mig svimfärdig av avund. Pia kan helt omöjligt stå på morgonen och tänka att hon inte har något att ha på sig. 


@pinupdaysvintagenights
Pinupdaysandvintagenights jobbar i en butik som säljer rockabillykläder, därav är den ena kreationen mer fabulös än den andra. Hon syr även egna cirkelkjolar (måste lära mig göra det en dag) och verkar aldrig ha en dålig hårdag. 


@laneway_esme
Jag har säkert tipsat om Madeleine som driver bloggen Esme & the Laneway förr – men det kan inte göras tillräckligt ofta. Hon passar i allt, varenda hårfärg på jorden och har en otrolig vintagekollektion. 


Translation: Click on the Google translate bar in the menu!

6 reaktion på “Garderober jag vill ha

  1. Retrolover

   Åh du borde skaffa! Insta är awesome. Är säker på att Soya menade det som en fin komplimang men har tagit bort den eftersom jag inte tycker att nån ska jämföras med någon.

   Svara
 1. Johannas Rockabilly

  Den andra bruden va ju grymt snygg, henne måste jag ju följa! saknar mitt röda hår nu med för de!! ;(

  Var gärna med i tävlingen på min Facebook sida, du har chansen att vinna en Hibiskus hårblomma! :)

  Svara
 2. Cia

  Åh vilka inspirerande damer!!
  Håller nu på o bygger om i vår walk in-garderob och jag hoppas på att kunna fylla den med massa läckra vintage/retroprylar :)
  Följ gärna min blogg!

  Svara

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>