Great Gatsby-party!

Igår kväll var jag och Kristofer på hans kusins 30-års fest. Temat var 20-30-tal, och alla var så himla fina! Känslan var verkligen the Great Gatsby med flapper ladies och gentlemen i fluga, kostym och hängslen. 
 
Såhär såg vi ut! 
 
 
Kristofer i mina svarta hängslen, vit skjorta och fluga. Jag pratade så länge om hur snyggt det var med hängslen att han nu har börjat ha dem till vardags. Hurra för killar i hängslen! 
 
 
Champagneflaskan var en gåva till värdinnan som har en förkärlek för bubbel. Visst är flaskan fin? 
 
Jag hade mina vintageguldskor, en gammal klänning från Topshop, ett fjäderdiadem som jag fått av fina Robin, armband vintage, ring från mamma och halsband omgjort från H&M. Det där halsbandet har egentligen en rad till, men den raden råkade faktiskt gå av! Men inget ont som inte för något gott med sig, nu vill jag ha det där halsbandet jämt. 
 
 
Den absolut största utmaningen var frisyren. Den tog ca 1 timme att få till, och en massa svordomar. Men oj så nöjd jag blev! Första gången jag försökte mig på finger waves, och absolut inte sista. 
 
Så himla trevlig kväll! Och imorse fick vi sova ut också eftersom lilla Leo sov hos fina farmoro och farfar. Sovmorgon är man inte bortskämd med som småbarnsförälder. Och idag har K passat Leo medan jag har storstädat och fixat, vilket gör att både kropp och själ mår prima. En riktigt fin helg med andra ord! 
 
Translation: Me and Kristofer were at a Great Gatsby themed party last night! Click on the Google translate bar in the menu for a full translation. 

9 reaktion på “Great Gatsby-party!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>