Håll i mig!

Håll i mig!!! Jag har bokat en biljett till Paris! Jag ska tillbringa ett par dagar där och hälsa på finaste Robin som just nu bor där (lyxliv) och faktiskt fyller år samtidigt (så jag får fira henne). Tydligen så är jag lite övermodig och tror att jag kommer klara tre hela nätter utan min lilla knodd. Vi får väl se, men så får det ändå bli för annars hinner jag knappt se Paris innan jag ska åka hem igen. 
 
Älskade Paris!!! Musée d’Orsay, brasserier, vintagebutiker, klubben le Tigre, macarons, chica fransyskor och Montmartre. Att få träffa en av sina bästaste vänner, prata i mun på varandra, titta på vackra saker, äta födelsedagsmiddag och dansa hela natten. Oj oj oj. Nu hoppas jag att december kommer snart! 
 
 
Bild lånad av Robin. 
 
Translation: I just booked a ticket to Paris! Click on the Google translate bar. 

3 reaktion på “Håll i mig!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>