Mitt gymnasie-jag

Som ni vet så har jag inte alltid haft den här stilen. Nästa år är det faktiskt hela 10 år sedan jag gick ut ur gymnasiet (hoppsan, är jag så gammal? När hände det?) När jag gick i gymnasiet var jag neometal/hårdrockare, ofta baggyjeans och bandana. 
 
Därför tycker jag att vi firar den här dagen med att titta lite på min look back in the days! 
 
 
På mösspåtagningen hade jag klänning för första gången på flera år. Och rökte cigarr. 
 
 
Jag älskade det där Kenny-halsbandet. Mitt hår var väldigt långt på den tiden och ljusbrunt (eller råttfärgat kanske det heter? Hehe). 
 
 
Såhär brukade jag ha min bandana på den tiden. Jag pussar på min första pojkvän, men han slapp vara med på bloggen. 
 
 
Tandställningen får vi inte glömma! Och min långa skinnrock och mina runda silverhoops. 
 
 
Det här var mitt favoritlinne. Halsbandet hade jag precis fått i födelsedagspresent. Jag älskade att sminka mig med kajal. And yes, det är en knallrosa ögonskugga som skymtas. 
 
 

Min Metallica-tisha och mina jeans med hål på knät. Och fina, fina Taco som vi passade den sommaren. Åh vad jag tyckte om honom. 

 
 
Slutligen, en bild från i år. Så himla skönt när man känner att man hittat hem och trivs i sitt eget skinn och med sin egen stil! 
 
Translation: When I was a teenager I looked like this. Click on the Google translate bar in the menu. 

8 reaktion på “Mitt gymnasie-jag

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>