Organisering på gång

Den här dagen går i organiseringens tecken. Vi behöver tömma klädkammaren på saker och för att kunna göra det så måste vi se till att göra plats i förrådet i källaren. Det är en ganska tråkig sak att organisera egentligen, men resultatet känns alltid så renande. 

Under förmiddagen gick jag igenom hela vårt källarförråd, märkte alla boxar och tog även en massa saker med ner som vi inte behövde ha i lägenheten. Jag tänkte att Kristofer skulle få en fin överraskning när han kom hem från jobbet och kunde beundra mig hämningslöst för min företagsamhet. Men.

Men. Jag var såklart tvungen att ta med mig massa saker upp. Saker som dels ska säljas, dels ska slängas och dels kanske kommer att behövas. Någon gång. Så man kan säga att jag tillbringat tre timmar med att göra lägenheten tio gånger stökigare. 

Fast i förrådet. Där är det fint det. 

Såhär ser det verkligen inte ut hemma hos oss just nu. Bild från Pinterest

Translation: I spent the day organizing our storage space, but in the end I actually made a mess by bringing a lot of stuff into our apartment that I need to get rid of. 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>