Presenter till Leo eller hans mamma?

Nu när klädkammaren snart ska förvandlas till Leos rum så börjar jag att surfa mer och mer inspo hela tiden. Dessutom så hittar jag hela tiden små saker som jag skulle vilja ha i hans rum. 
 
Snart ska vi ha namnfest för Leo och jag tänkte då köpa en present till honom. Men frågan är om han blir glad för de sakerna jag tittat på? Leos favoritleksaker är saker som slamrar, som man kan stoppa in i munnen och som har starka färger. Alltså kan vi fråga oss om dessa ”presenter” kanske mer är till Leos mamma… 
 
 
Bokstavståg i exakt de färgerna, fast då med bokstäverna LEO såklart. 
 
 
Mr Päron från Isaform. Man får skriva vad man vill i pratbubblan, men jag tycker nog hola blir bäst och tänker inte skriva Leo. Förstår faktiskt inte varför man ”ska” skriva barnets namn i själva affischen, ni vet doptavlor och dylikt? Någon som kan förklara fenomenet? 
 
Det tog ett tag, men till sist bestämde jag att jag gillade denna kudden bäst. Från Wu & Wu/Kitsch.se
 
 
Eftersom jag redan har söta krokar att hänga på väggen så vore det kul att ha en riktigt fin galge till det. Jag blev helt kär i dessa från Lark
 
 
Babuschkadockor designade av Ingela P Arrhenius. 
 
Taklampa, IKEA. 
 
Jag älskar träleksaker. Dels är trä mycket snyggare än plast, dels innehåller det (oftast) färre kemikalier. Eftersom en av mina planer för Leo är att han ska bli mästerkock eftersom jag är hopplös i köket vore ju detta perfekt. Ett grytset i trä, så han kan börja öva redan nu! 
Ps. Jag skojar lite, självklart får Leo bli precis vad han vill. 
Ps igen. Precis vad han vill, utom Sverigedemokrat. 
 
 
 
Kuddar från Rabauke av PaaPii Design. Faktiskt så syr man till dessa själv, så kallade DIY-kuddar. 
 
 
Poster av Ingela P Arrhenius. Matchar troligtvis min Littlephant-poster perfekt! 
 
Filten Moln i gult från Färg & Form. För övrigt så har den gula färgen tydligen utgått, vilket är så himla synd! För visst är den finast? 
 
Svamplampa i rött. Riktig designklassiker. 
 
Ja, vad tror ni? Tror ni Leo eller hans mamma blir gladast för presenterna?
 
Translation: Click on the Google translate bar in the menu. 

5 reaktion på “Presenter till Leo eller hans mamma?

  1. Elin

    Hehe jag ser att vi har väldigt lika smak när det kommer till barnrumsinredning också, vad kul :) Jag köpte också väldigt mycket ”finsaker” redan när Alva var liten, bokstavståget längst upp köptes när hon var tre månader! Även om det tagit ett tag så har hon ju lekt med alla dessa ”finsaker” förr eller senare, senast igår körde hon runt med bokstavståget faktiskt :) Så jag tycker att det är lika bra att köpa när de är små om man verkligen vill ha sakerna, man blir ju så glad när man kommer in i ett rum som innehåller fina prylar så även om de inte används direkt så gör de nytta på annat sätt! kram

    Svara

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>