Pysselprojekt – Leos kuddhörna

Ett av mina stora projekt just nu är att göra i ordning klädkammaren till ett litet rum åt Leo. Vi har precis fått styrelsens godkännande och ska alltså köpa ett fönster till en innervägg så Leos provisoriska barnrum får lite dagsljus. Men som vanligt så är jag typ tio steg framför projektet och håller redan på att fixa med ”de mjuka värdena” i rummet. I det här fallet kuddhörnan. 
 
Jag har redan bestämt mig för att låta rummet gå i gult, mintgrönt, rosa och rött. I veckan fick Leo denna fina kudde av mormor och morfar: 
 
 
Sedan ska jag sy en knappkudde i rosa av IKEAS nya tyg Tåstrup. Igår köpte jag ett gult prickigt tyg som jag tror kommer matcha Lejonet perfekt. Och så håller jag på med detta lilla projekt. 
 
 
Vad kan det vara? Det får ni säkert se inom kort! Och om ni inte får se det är det för att jag misslyckats totalt och bestämt mig för att smyga ut kuddjäkeln med soporna. 
 
Translation: Pillows for my kid! Click on the Google translate bar. 

2 reaktion på “Pysselprojekt – Leos kuddhörna

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>