Rosa hår och blommig tyllklänning

Jag har helt glömt att publicera den här outfit-bilden! Den är från i juni, från min rosa-hår-period. Och även från perioden då jag solade i min halterbikini. Det var den enda bikinitoppen som passade, men jag kan med glädje säga att jag nu, post-amning, har fått mindre bröst än någonsin! Wohoo!!! 
 
 
Det lilla rosettskärpet i rosa som jag vann från Becca Design matchade klänningen perfekt. 
 
 
När jag såg det där rosa håret så fick jag cravings efter att färga kalufsen igen. Hur jag gör får ni se inom kort, jag har nämligen ett paket från Bluefox som väntar på att hämtas ut! 
 
Klänning gammal från Forever 21, skärp Becca Design, ballerinas New Look, örhängen Kitsch.se och hårblommor från Sivletto och H&M
 
Translation: Click on the Google translate bar. 

11 reaktion på “Rosa hår och blommig tyllklänning

 1. Emma

  Jag är INTE lika glad som du för brösten. Jag har blivit platt! :’( Buhu! Det är tom så att jag tänker på silikon flera gånger om dagen. Hehe. Och jag vill såå gärna gå upp i vikt men det går åt fel håll. Trodde det skulle va tvärsom efter en graviditet. Hehe.

  Svara
  1. Retrolover

   Haha! Ja jag är jätteglad för att jag har små bröst nu! Eller små och små, jag har iofs ganska stor kupa ändå…men det är stoooor skillnad jämför med G-kupa som jag hade under graviditeten!

   Svara

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>