Stringhyllan i köket

Min fina svärfar hjälpte mig att sätta upp stringhyllan i köket. Jag har flera stringhyllor i källaren som jag fått ärva. Som ni ser så har jag målat sidorna av hyllan i min favoritfärg när det kommer till inredning: rosa! 
 
När hyllan kom upp var det bara att fylla den med alla favoriter som gömde sig i skåpet. 
 
 
Klockan vann jag nyligen från House of Hedda.
 
 
Jag vet inte riktigt vad jag ska skriva på La Shelf-burkarna än, men jag tänker mig att det visar sig. Just nu är de nämligen tomma eftersom jag har alldeles för mycket burkar för mitt eget bästa. Jag hinner inte ens fylla dem alla med innehåll. Älskar nämligen burkar mer än innehållet. 
 
 
Såhär ser det ut just nu! 
 
Translation: My string shelf is finally up in my kitchen! 
 

4 reaktion på “Stringhyllan i köket

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>