Test: Swiss Brows Eyebrow Enhancer

 
Swiss Clinic har bett mig att testa deras ögonbrynsserum. Det heter Swiss Brows Eyebrow Enhancer och ska göra ögonbrynen tätare och fylligare på några veckor. Man applicerar serumet enkelt med en skumapplikator (tänk samma appikator som ett läppglans har) och så kan man sminka ögonbrynen efteråt precis som vanligt. Man ska applicera ögonbrynsserumet 2 ggr per dag, morgon och kväll. 
 
På deras hemsida skriver Swiss Clinic att serumet passar de som ”överplockat sina ögonbryn”. Det var precis vad jag gjorde i tonåren, och sedan dess har jag kämpat för att få ögonbrynen på utväxt. Jag tycker att jag har lyckats rätt bra ändå med tanke på att mina ögonbryn var två tunna sträck. 
 
 
Här kan ni se hur mina bryn ser ut osminkade. För att göra det extra tydligt var problemområdena är så har jag ritat på bilden. 
 
 
Mitt högra ögonbryn (vänstra för er) saknar bara lite strån på översidan på själva vingen. Mitt vänstra däremot får jag sminka desto mer, speciellt undersidan för att undvika att ögonbrynet ser ut som ett ”kommatecken”. 
 
Jag förväntar mig inga mirakelkurer, men det vore himla trevligt att få en förbättring och spara tid framför spegeln på morgnarna. Så vad säger ni? Spännande va? Jag tar en ny bild om 2-4 veckor så får vi se hur det går! 
 
Translation: I’m testing the Swiss Brows Eyebrow Enhancer to regrow and refine the shape of my eyebrows. 

2 reaktion på “Test: Swiss Brows Eyebrow Enhancer

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>