The Buppa Brand

The Buppa Brand har precis öppnat en webbshop och nu i helgen fick vi hem vår åkpåse därifrån, en skönhet vid namn Lady Buppa. Ni som följer min blogg kan säkert ana detta genom att se bilden – men jag hjulade hela vägen in till stan.
Jag älskar harlekinmönster! Och inte nog med det, åkpåsen är så himla praktisk med massor av hål där man kan dra genom spännen och blixtlås som man kan öppna på båda sidorna. Leo mös ner sig i den och somnade direkt, vilket är ett gott betyg. 
 
 
Men han var ju vaken också, åtminstone de första minuterna. Då knäppte jag en bild på honom. Den där jackan fyndade jag förresten igår på Emmaus. Så himla söt. 
 
 
För er som är extra nyfikna
Vi kör: en sulky vid namn Bubble. 
Vad är en sulky: En barnvagn som man kan vika ihop och bära med sig. 
Varför köper man en sulky och inte en barnvagn: Om man som vi ex. ska resa och vill ha något lätt och smidigt att ha med oss. 
Varför köpte vi just en Bubble: Det var den enda vändbara sulkyn vi kunde hitta. Vändbar som i att Leo sitter vänd mot mig, inte bort från mig. Jag vill ha honom vänd mot mig när vi är i New York. Vilket vi är om 14 dagar! Wohoo! 
 
Translation: Click on the Google translate bar in the menu. 

3 reaktion på “The Buppa Brand

    1. Retrolover

      Åh vad kul! Det enda som jag inte är nöjd med är att hjulen är för smala för att kunna gå i rännor t ex nerför trappor. Annars är den toppen!

      Svara

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>