Bilder på min tatuering

Igår spenderade jag dagen med att bli tatuerad av Klara på Speakeasy Tattoo Parlour. Helt ärligt så tycker jag att Klara är bäst i Sverige på det hon gör – neotraditionellt, färgglatt och kreativt. Jag satt i tatueringsstolen och tittade på en massa andra tatueringsskisser och blev inspirerad. Vissa vet jag sitter på vänner, andra är i processen att bli tatuerade just nu (du som ska göra en Alice-sleeve – fy fasen vad fin du kommer bli!!!) 
 
 
Dagen till ära satte jag på mig en vintrig outfit. Skjorta från Myrorna, kjol från Daisy Mae, skor gamla och varma sockor som jag fått av mamma. Fast sedan bytte jag om till jeans eftersom jag ska tillbringa dagen med att städa, fixa och dona hemma. 
 
Och såhär ser tatueringen ut. 
 
 
Ett ankare. Världens finaste ankare enligt mig. 
 
 
Med de allra finaste färgerna och en design som är både min och Klaras. Älskar ådringarna i träet som ser ut som små hjärtan, den fina ringen högst upp och färgerna i övrigt. Den gör mig glad och jag hoppas den ska läka superfint! 
 
Translation: My tattoo. Click on the Google translate bar. 

17 reaktion på “Bilder på min tatuering

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>