En måndagslista

Listan har jag hittat här och är något modifierad. 
 
Vilken dag är det idag?
Det är den där dagen som många avskyr, jag tänker på Skumdums låt. Mitt trick för att orka måndagar är att låtsas att det är vilken annan dag som helst i veckan. Idag är det en dag, helt enkelt, vilken som helst. 
 
Om du var en emoji vilken skulle du vara då?
Jag använder den här allra mest. 
 
Vad ska du göra ikväll?
Jag ska eventuellt titta på Breaking Bad igen. Jag liksom suger på den karamellen så länge som det bara går, har inte sett klart sista säsongen än. Det kommer att spridas en sån enorm tomhet när jag väl gör det. Vill inte att det ska ta slut! Men samtidigt är det ju bra att det gör det så det inte blir som Lost och håller på i all evighet och förlorar kvalitét. 
 
Säg två bra uttryck:
Tröttmössa och ohmyguuuurd. 
 
Vad blir du glad av få höra att du är?
Blir glad när folk tycker att jag är trevlig. Tycker så himla illa om otrevliga människor, även om jag såklart kan vara det själv när jag vill. Säger som Oscar Wilde: “A true gentleman is one who is never unintentionally rude”.
 
Visa en bild du inte minns ha tagits: 
 
Den här bilden från förra sommaren. Jag hade för kul för att märka att det fotades. 
 
Vem saknar du?
Min syster Ullis som bor i Norrköping. 
 
En bild på något som är asbra att ha:
 
Papper, sax och lim. Då kan man göra det mesta, exempelvis klippa ut söta flamingos! 
 
En outfit som är ovanlig för dig att ha på dig:
 
Den här outfiten som jag satte ihop nyligen. Har aldrig haft på mig denna kombon innan och hade det väl egentligen inte heller eftersom jag mest skulle gå hemma och skrota. Men jag älskar verkligen bar midja och önskar att jag fick fler tillfällen att ha det! 
 
Vad vill du ha?
Hjälp med att fixa allt inför Leos namnfest och USA-resan.   
 
Vad tycker du är roligt?
När min knodd skrattar. Jag kan kämpa hur mycket som helst för att han ska göra det. Men det är alltid så värt ansträngningen! 
 
Vad är du dålig på?
Kan verkligen vara taktlös. Önskar att jag kunde lära mig att bli bättre, men ibland tycker jag att jag är helt hopplös. 
 
Vad tänker du baka i veckan?
Jag bakade faktiskt över 40 cupcakes igår. Senare i veckan tänkte jag dekorera dem. 
 
Hur ser du ut när du är nyvaken?
Största rufset, grus i ögonen och halvblind pga behöver linser för att se mer än en meter. 
 
Vem gillar du just nu?
 
Malin och Emma. Finare tjejer får man leta efter! Sen gillar jag förstås mig själv också, hehe.
 
Vad var det första du snodde?
Ett luktsuddigum. 
 
Vad har du tänkt göra länge men ej gjort?
Bo utomlands och skaffa körkort. Inget är på g heller, men nästa år kanske! 
 
Vad bävar du inför?
Jag är nervös inför hur jag ska klara av att uppfostra Leo. Det är så otroligt viktigt för mig att han får med sig rätt värderingar, att han känner sig värdefull och respekterar andra. Jag har mycket tankar kring det här. 
 
Vad händer i helgen?
Leos namnfest äger rum om vi alla orkar och är friska. Håll tummarna är ni söta! 
 
Är listan slut?
Yes! 
 
Translation: A monday list. Click on the Google translate bar in the menu. 

6 reaktion på “En måndagslista

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>