Hem & Villa-mässan

Jag och min kompis Petronella besökte Hem & Villa-mässan igår. Det är ”Sveriges största boendemässa med inspiration för hela hemmet”. Jag hade noll förväntningar innan eftersom jag aldrig hade besökt den förut.
 
Min absoluta favoritmonter var inte helt oväntat Leilas Generalstore
 
 
Finaste montern såklart med massor av kitschigt, femtiotalsinspirerat och vackra vimplar. 
 
 
Glass-stånd och finaste harlekinmönstrade tapeten från Ferm Living
 

 
Cupcakes-former med körsbär på. Borde ha köpt, men bebis blev hungrig och så blev kön så lång. Får köpa en annan dag! 
 
 
Allra finaste cowboy-vimpeln. Som jag älskade den! 
 
 
Hem & Villa-mässan innehåller verkligen allt för hemmet. Det var toaletter, fönster och utomhuspooler. I efterhand kan jag säga att det är en mässa som jag verkligen skulle besöka ifall jag hade ett hus. Men det fanns såklart inspiration för oss med lägenhet också. 
 
 
Som denna monter. Finfint! 
 
 
Nordic Design collective var där. Oj vad jag gillar! 
 
 
Älskar speciellt grammofonskivan som är formgiven av duktiga Tovelisa
 
Vi avslutade med att besöka Chokladmässan som låg vägg i vägg och föräta oss på praliner samt dricka kenyanskt kaffe. Mums! 
 
Translation: Click on the Google translate bar in the menu. 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>