Hemma bäst!

Igår när vi stapplade in genom ytterdörren efter vår resa till New York så insåg jag två saker: 
 
1) När man är borta från sitt hem så är det lite finare än vanligt när man kommer tillbaka. Man uppskattar det lite extra, ser alla de där detaljerna igen som gjorde att man valde det. Och visst är det något speciellt med lukten i ens eget hem? Även fast det blir lite instängt efter några dagar så luktar det hem. Trygghet och kärlek på något vis. 
 
2) Sömn är verkligen en av de bästa sakerna som finns. Speciellt efter att man har flygit över Atlanten och varit vaken i över ett dygn. Att få sova då är himmelriket på jorden. Krypa in bland frasiga lakan, dra ner rullgardinen och sluta ögonen. Sparka lite med fötterna, vända på kudden med svala sidan uppåt och gosa in sig. 
 
Borta är både roligt, fartfyllt och spännande – men hemma är alltid bäst. 
 
 
Håll utkik efter en New York-uppdatering i veckan. Och tack för alla fina kommentarer under tiden jag har varit borta. Speciellt kul var det att läsa om vilka ni är och hur ni hittade hit. Världens finaste läsare. Puss på er! 
 
Translation: Click on the Google translate bar in the menu. 

2 reaktion på “Hemma bäst!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>