Nu åker jag till New York!

Farväl fina läsare! Nu åker jag och min lilla familj till New York. Håll tummarna för att bebis klarar flyget så bra som möjligt – han är ju bara 6 månader så det kan bli lite tjorvigt. Men vi är förberedda till tusen med näsdroppar, massor av leksaker, käk, filtar, bärsele, tjugo nappar och babynest. Dessutom är vi välsignade med en glad liten knodd, så det ska nog gå bra. Men pirrigt är det! 
 
Kom ihåg att kika in på bloggen, det kommer massa kul här även fast jag är borta. Ifall ni vill ha lite uppdateringar i realtid kan ni följa mig på Instagram (@retroloverblog heter jag där). Ha det bäst nu så hörs vi när jag är åter.
 
New York City – here I come!
 
 

Translation: I’m going to New York City today!  

6 reaktion på “Nu åker jag till New York!

  1. petronella

    Men hallå kan man va så snygg! ;)

    Vi saknar dock er redan här hemma! Men ha så kul nu och njuuuut av er resa :) fota, fota, fota jag vill se och höra allt sen över en fika hos oss i radhuset när ni är tillbaka!

    Största kramen!

    Svara

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>