I want it all

En fin läsare påminde mig om att jag inte har gjort någon I want it all på länge. Därför kommer min nuvarande önskelista här. 
Heart Print Shirt Dress från Oasis. Tänk er denna till svarta strumpbyxor och kavaj på jobbet. Eller slänga på en kofta, kavla upp armarna, sätta på ett par bekväma klackar och dansa hela natten.  
 
 
Sminkväskan Deer Head från Wu & Wu/Kitsch.se. Perfekt nu när min gamla gått sönder. 
 
 
Just nu vill jag hitta annat än koftor och kavajer att ha på hösten/vintern. Jag föll handlös för The Lily Top by Mandie från Heartbreaker Fashion. Finns i massa kulörer, men det är något visst med ljusturkost. 
 
 
Visst vore det rätt fett med en Sugar Skull-kudde? Denna är från Urban Outfitters
 
Fast eftersom jag älskar koftor så måste vi såklart ha med en sådan! Galet söt cardigan från Edith & Ella
 
 
Jag letar just nu efter ett par jeans i bra kvalitét med hög midja. Blev lite kär i dessa från Glamour Bunny/Retrorocket. Enkla, inga krusiduller som förstorar, bra benlängd och kanske till och med passar (!!!) eftersom de är stretchiga. 
 
 
Enkelt att dra på en kavaj över, men tar man av kavajen så känns den ju hur party som helst. Denna sockersöta blus kommer från Modcloth
 
Ljusslinga med Flamingos som man bland annat kan hitta på Ebay
 
Translation: Click on the Google translate bar in the menu. 

2 reaktion på “I want it all

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>