Recension: Swiss Brows Eyebrow Enhancer

swiss ögonbrynsserum
 
Minns ni att jag fick chansen att testa Swiss Brows Eybrow Enhancer? Nu har det gått ett par veckor och jag har använd ögonbrynsserumet som jag fick hem från Swiss flitigt. Morgon och kväll har jag applicerat det och hållit tummarna för att resultatet ska bli synbart. 
 
Svårighetsgrad: 0. Ögonbrynsserumet var enkelt att applicera. Den största svårigheten låg i att komma ihåg det, så jag har haft en stor lapp på badrumsspegeln i flera veckor nu. 
Komplikationer: 0. Serumet kliade inte men då är jag inte heller den allergiska typen. 
Lukt: 0. Helt luktfritt. 
 
Resultat
 
Ni minns kanske att jag berättade att mina ögonbryn var helt utplockade? Därför hade jag väldigt låga förväntningar på detta serum. Jag tänkte att efter ett par veckor kanske brynen såg lite fylligare ut. Men till min förvåning att döma så har det faktiskt vuxit ut nya hårstrån på ställen där det inte varit hårstrån tidigare! 
 
Jag har alltså gått ifrån att ha två helt urplockade ögonbryn till att ha två bryn som faktiskt ser relativt hela ut, även utan smink! Även om det såklart inte har vuxit ut helt och hållet på de ställena där jag haft stora hål innan så har det blivit en del fjun som kanske kommer att växa till sig så småningom. Dessutom har det blivit 100% enklare att sminka ögonbrynen på morgonen tack vare de nya hårstråna. 
 
Före-bilder: 
 
swiss ögonbrynsserum test
 
Här har jag markerat problemområdena.  
 
 
Märk speciellt på högra ögonbrynet på bilden (mitt vänstra). 
 
Efter-bilder: 
 
swiss eyebrow enhancer recension
 
Den där fläcken närmast näsbenet har fyllts ut med nya strån! Brynen ser fylligare ut och mer välmående. Och andra problemområden har blivit bättre de med. 
 
swiss eyebrow test
 
Närbild på ögonbrynet som hade mest problem visar förändringen. 
 
Sammanfattning: 
 
Om man, som jag, inte har enorma förväntningar så blir man verkligen positivt överraskad! Brynen är tjockare, många hårstrån har vuxit ut och jag känner mig nöjd på ett helt nytt sätt. Jag sminkar inte längre ögonbrynen varje dag eftersom längre ser lika ojämna ut. Hurra! 
 
Här kan du köpa Swiss Brows Eyebrow Enhancer ifall du vill och du får 50% rabatt just nu om du anger koden RETRO50!
 
Translation: Click on the Google translate bar in the menu. 

11 reaktion på “Recension: Swiss Brows Eyebrow Enhancer

 1. Anna

  Wow, vilket resultat! Va kul att det blev så bra! Har ivrigt väntat på recensionen.. ;)
  Kikade på deras hemsida beredd att köpa men hujedamig vad dyr den var! Vore ju roligt om dina kära läsare fick lite special treatment med en rabattkod.. *hint till företaget*
  Tack för en suverän blogg!!!

  Svara
 2. Anna

  TACK!!! Har precis beställt, så spännande det ska bli! Skriv med stora bokstäver bara så fungerar rabattkoden. TACK igen för så schysst rabatt! <3

  Svara
  1. Retrolover

   Men åh vad glad du gör mig!!! Detsamma (fast det har du nog märkt av mina spammande kommentarer på sistone hehe). Ja gör det, har fixat 50% till alla läsare och tyckte att det funkade riktigt bra (om man inte förväntar sig mirakel när man blockat ut sina ögonbryn – men ett litet mirakel fick jag faktiskt ändå). Hoppas att det ska funka skitbra för dig med.

   Svara

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>