Rockabillykofta, pinupfrisyr och röda läppar

Igår var jag hos Retroella och fick håret färgat, klippt och fixat. Åh vad jag älskar känslan av nyfixat hår! Man ser ju ut som ett urblekt penntroll när man sitter i frisörstolen under en blekning. Och sedan när man är färdigfixad så känner man sig alltid kalasfin. Alltså var jag såklart tvungen att ta lite bilder på min fina pinupfrisyr! 
 
rockabilly anchor cardigan 
 
Såhär såg jag ut! Lite (kanske väl) mycket ankartema denna dag med nya ankarörhängen från Rockastella, ankartatuering, ankarstrumpor och ankarkofta från El Bastardo. Har jag sagt förresten att jag gillar ankare…? 
(Nej, förresten, det kan aldrig bli för mycket ankare! Aldrig!)
 
pinupfrisyr vintage
 
Komplett med äkta vintagefrisyr i vackra pincurls. Toppat med röda läppar. Såklart!
 
redlips pinupgirl
 
Puss till er alla fina bloggläsare! Tack för varenda kommentar ni skriver, jag läser allihop och blir himmelskt glad jämt. Även om ni är så många att jag faktiskt inte hinner svara längre. Jag håller just nu på att gå igenom alla som kommenterat och berättat vilka ni är här: En retroblogg som blev något mer. Er ska jag faktiskt ta mig tid att svara, för varenda en av er har nu en plats i mitt hjärta. 
Och jag vill också säga att det är så himla roligt att få veta mer om er. Ni är bäst! 
 
Translation: Click on the Google translate bar in the menu. 

4 reaktion på “Rockabillykofta, pinupfrisyr och röda läppar

  1. Martina

    Gud så tjusig du blev i håret!..
    Som svar på din fråga, så har jag egentligen ingen erfarenhet av just Emmy plagg, koftan är mitt enda plagg. Återstår väl att se om det lever upp till sitt saftiga pris. Fredagskram!

    Svara

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>