Sova när det regnar

Nu är det höst och ikväll är det storm. Vi håller oss inne, bebisgosar, tittar på en film och flyttar omvärldens måsten till imorgon. Där ute smattrar regnet allt fortare och snart är det dags att krypa till kojs. 

Det är verkligen något visst med att sova när det regnar. Ligga varm bland tjocka täcken, spreta med tårna och lyssna på det droppande ljudet från fönster och tak. Bygga sig en koja bland kuddarna. Mys på hög nivå.
Translation: I like sleeping when it’s raining outside. 

En reaktion på “Sova när det regnar

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>